Suboyu Şehit Müslüm Fırat İlkokulu

WEB https://smf.meb.k12.tr
Adres : Suboyu Mah. No94 Nizip/GAZİANTEP
VİZYON : Öğrencilerimizin kendini ifade edebilen, okul ve toplum kurallarına karşı saygılı, araştıran, sorgulayan, eleştiren ve eleştiriyi kabul eden, kendisi ile barışık, özgür, üretken ve çağdaş öğrencilerin yetiştirildiği bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel görevimizdir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08:40-14:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Birecik şehir içi dolmuşları okulumuza kadar hizmet veriyor.Ulaşım sorunu yoktur.
Yerleşim Yeri : Suboyu Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Nizip ilçe merkezine 17 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :